text.skipToContent text.skipToNavigation

Etsitkö kesätöitä?

Tibnorilla on tulevana kesänä tarjolla kesätöitä Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Seinäjoella. Tehtävät ovat tuotanto-, esikäsittely- ja varastotoiminnoissa sekä tuotannonsuunnittelussa.

Kesätyöjakson lopuksi meillä toteutetaan aina kysely, jossa kesätyöntekijät voivat kertoa mielipiteensä ja antaa palautetta työrupeamastaan meillä. Aiempina vuosina meillä työskennelleet kesätyöntekijät ovat maininneet meille hakeutumisen syiksi mm. kilpailukykyisen palkan, mielekkäät työtehtävät ja opintoja vastaavan työn. Lisäksi mainintoja ovat saaneet metallialan kiinnostavuus, aiemmat hyvät kokemukset Tibnorilla sekä mahdollisuudet jatkaa työskentelyä meillä opiskelujen ohessa. Työilmapiiriä on kehuttu poikkeuksetta erittäin hyväksi ja työporukan tuki koettiin tärkeäksi. Myös joustavuus puolin ja toisin mainittiin plussana.
 
Heräsikö kiinnostus? Käy tutustumassa avoimiin paikkoihin Kesätyöpaikka-sivustollamme. Löydät sieltä tarkemmat kuvaukset tehtävistä ja voit jättää hakemuksesi jo tänään! Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kiinnostus?

Käy tutustumassa avoimiin paikkoihin Kesätyöpaikka-sivustollamme.

Avoimiin paikkoihin
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.