text.skipToContent text.skipToNavigation

Hyödynnä tasomaista SSAB Laser® Plus -levyä

Onko teräsosien tasomaisuus tai särmäysten toistettavuus sinulle tärkeää? Vaaditaanko tiukkoja särmäyssäteitä ja hyvää iskusitkeyttä matalissa lämpötiloissa?
 
Muun muassa näihin tarpeisiin vastaa SSAB Laser® Plus: Maailman ainoa teräs, jonka tasomaisuuden enimmäispoikkeamaksi taataan 3 mm/m myös laserleikatuille osille. Erinomainen tasomaisuus sallii jaetut leikkauslinjat sekä erittäin tarkkojen, pienien ja kapeiden reikien leikkaamisen. 
Oikeanlaisia parametrejä käyttämällä jopa 30 mm:n paksuiset SSAB Laser® -levyt voidaan leikata huomattavasti nopeammin kuin tavallinen teräs – leikattujen reunojen laadusta tinkimättä. Tämä mahdollistaa laskelmien mukaan jopa 30 % paremman leikkaustuotoksen!
 
Taattu minimisärmäyssäde (MC Plus -laadussa 0 x särmäyssäde) on sama kaikkiin suuntiin, joten nestaus on joustavampaa ja kylmämuovaus erinomaisen toistettavaa. Tiukan taivutussäteen ansiosta suunnittelijoilla on paremmat mahdollisuudet korvata hitsausta vaativat rakenteet särmäämällä, mikä lyhentää läpimenoaikoja ja vähentää tuotantokustannuksia. Korkeampi iskusitkeys puolestaan minimoi tuotannonaikaisten ja lopullisessa tuotteessa esiintyvien murtumien riskin.
 
Valikoimastamme löydät SSAB Laser® Plus -nauhalevyt levykoossa 1500x3000 mm ja ainevahvuudessa 3-15 mm (LASER 355MC Plus PEO). Kvarttolevyissä on tarjolla samat levykoot ainevahvuuksissa 20-30 mm (LASER355ML PLUS). Toimitamme Seinäjoen Palvelukeskuksestamme näistä laaduista valmistetut osat laserleikattuna, särmättyinä tai muulla tavoin esikäsiteltynä. Kysy tarjous myynniltämme!

Lisätietoa Laser® Plus -levyistä, löydät myös SSAB:n sivuilta: https://www.ssab.com/fi-fi/brandit-ja-tuotteet/ssab-laser/ssab-laser-plus
 

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.