text.skipToContent text.skipToNavigation

Kotimaiset Tibnorin RD-suojaputket takaavat sujuvan energia- ja vesikaivoporauksen

Tibnorin kautta myytävät, kotimaiset SSAB:n valmistamat laadukkaat suojaputket takaavat turvallisen ja tehokkaan poraustyön.

Tibnorin valikoimassa on kahdenlaista suojaputkea: viisteellistä, hitsausjatkettavaa RD-putkea, jonka erityispiirteenä ja vahvuutena on sen erinomainen hitsattavuus. Toisena vaihtoehtona on RDc kierrejatkosuojaputki, jolla putkien jatkaminen työmaalla liitos onnistuu nopeasti ilman hitsaamista. Tällöin myös työvaiheiden määrä sekä energiankäyttö vähenevät. 

Suojaputket valmistetaan SSAB:n korkealaatuisesta teräksestä, ja putkien tiukat valmistustoleranssit takaavat laadukkaan asennustyön sujuvuuden. ”Varmistaaksemme suojaputkissa tuotteiden erinomaisen laadun, käytämme Tibnorilla ainoastaan Suomessa valmistettuja putkia. Suojaputket valmistetaan SSAB:n tehtaalla Pulkkilassa, ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki”, kertoo Pekka Günther Tibnorin myynnistä. Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Merkkiä hallinnoi ja sen käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Tibnorin putkivarastot takaavat joustavuuden ja saatavuuden

Suojaputkien jakelu siirtyi vuoden 2023 alussa SSAB:lta Tibnorille. Siirron tavoitteena oli parantaa suojaputkien myynti- ja varastointiresursseja ja sitä kautta putkien saatavuutta Suomessa: Tibnorin putkivarasto tuo joustavuutta ja varmuutta sekä saatavuuteen ja toimituksiin. ”Halutessaan asiakas voi myös noutaa putkia itse suojaputkivarastoiltamme. Isojen erien lisäksi putkia voi ostaa myös pienemmissä erissä, juuri tarvittavan tarpeen mukaan”, valottaa Günther.

Koska putket valmistetaan Suomessa, pysyvät niiden kokonaiskuljetusmatkat markkinoiden lyhyimpänä. Tämä vaikuttaa omalta osaltaan myös tuotannon hiilijalanjälkeen kokonaisuudessaan.

Suojaputket ovat tilattavissa Tibnorin verkkokaupasta. Ympäri vuorokauden avoinna olevasta verkkokaupasta voit tehdä tilauksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Jos sinulla ei vielä ole Tibnorin verkkokauppatunnuksia, saat ne omalta Tibnor-myyjältäsi. 

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.