text.skipToContent text.skipToNavigation

Ohutlevytuotteita standardikoossa sekä asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä

Tibnor Järvenpään teräspalvelukeskus on erikoistunut levy- ja nauhatuotteiden esikäsittelyyn. Tibnor Järvenpäässä teemme raina- ja arkkileikkauksia, mekaanista leikkuuta sekä uudelleenkelauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Palvelukeskuksestamme lähtee useita rekkakuormia päivässä niin ohutlevyjä kuin rainojakin halutussa pituudessa sekä leveydessä. 

Vahvuutena räätälöinti ja hukan minimointi

Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja senpä vuoksi meiltä toimitetaan paljon standardilevykokojen lisäksi myös asiakasmittoihin räätälöityjä levynippuja. Kun asiakkaalla on haaste saada standardilevyjen ainekäyttöä järkeväksi, pystymme auttamaan tässä kohtaa. Voimme arkittaa tuotteet suoraan kelalta haluttuun mittaan ja näin auttaa osaltamme asiakasta minimoimaan hukan määrää.

Esimerkiksi asiakkaamme Matimek Oy, on päätynyt tilaamaan meiltä määrämittaisia levyjä. Timo Nurmi Matimek Oy:stä on yhtä mieltä siitä, että hyöty, joka materiaalien määrämittaan arkittamisesta tulee, on merkittävä, kun kauppaa tehdään kovassa kilpailutilanteessa. Nurmi on ollut myös tyytyväinen joustaviin toimitusaikoihin, joiden puitteissa Tibnor on levyjä heille toimittanut. 

Verkkokauppamme kautta on helppo tehdä tilaus standardituotteista. Mikäli kuitenkin kaipaa räätälöityjä mittoja, ota yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.