text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor saavutti Suomen innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustuksen

Tibnor Oy on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustuksen viime vuonna toteutetun Voice-henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Tibnor sijoittui kärkipäähän sarjassa ”Keskisuuret organisaatiot”.

Eezy Flown toteuttamaan henkilöstötutkimukseen vastaa vuosittain liki 200 000 omansa alansa ammattilaista. Tutkimuksessa mitataan omistautuneisuutta, sitoutuneisuutta, johtamista ja organisaation suorituskykyä. Tutkimus koostaa kattavan nykytilan henkilöstökokemuksesta ja strategian toteutumisen edellytyksistä.

Tutkimuksen toteuttaja Eezy Flow palkitsee kunkin vuoden alussa Suomen innostavimmat työpaikat, joiden henkilöstön omistautuneisuus on Suomen huippuluokkaa. Lisäksi he palkitsevat muita hyvin menestyneitä organisaatioita, kuten suurimmat nousijat, jotka ovat toimintaansa kehittämällä onnistuneet parantamaan tulostaan eniten vuodentakaiseen verrattuna. Tunnustuksen saaneet yhtiöt ja organisaatiot panostavat hyvinvoivaan liiketoimintaan – oman organisaation kehittämiseen, henkilöstön hyvinvointiin, toimintakulttuuriin ja yhteistyöhön, sekä ovat saavuttaneet erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessaan.

Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.