text.skipToContent text.skipToNavigation

Etsitkö kesätöitä?

Tibnorilla on tulevana kesänä tarjolla kesätöitä Hyvinkään ja Järvenpään palvelukeskuksissa. Tehtäviä löytyy tuotanto-, esikäsittely- ja varastotoiminnoista sekä tarjouslaskennasta ja tuotannonsuunnittelusta.

Kesän päätteeksi meillä toteutetaan kysely, jossa kesätyöntekijät voivat kertoa mielipiteensä ja antaa palautetta työrupeamastaan meillä. Aiempina vuosina meillä työskennelleet kesätyöntekijät ovat maininneet meille hakeutumisen syiksi muun muassa kilpailukykyisen palkan, mielekkäät työtehtävät ja opintoja vastaavan työn. Lisäksi mainintoja ovat saaneet metallialan kiinnostavuus yleisesti, aiemmat hyvät kokemukset Tibnorilla työskentelystä sekä mahdollisuudet jatkaa työskentelyä meillä myös kesätyöjakson jälkeen opiskelujen ohessa. Työilmapiiriä on kehuttu poikkeuksetta erittäin hyväksi ja työporukan tuki koettiin tärkeäksi. Myös joustavuus puolin ja toisin on mainittu plussana.
 
Heräsikö kiinnostus? Käy tutustumassa avoimiin paikkoihin alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Löydät työpaikkasivustoltamme tarkemmat kuvaukset tehtävistä ja voit jättää hakemuksesi samoin tein. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kiinnostus?

Käy tutustumassa avoimiin paikkoihin Kesätyöpaikka-sivustollamme.

Avoimiin paikkoihin
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.