text.skipToContent text.skipToNavigation

Nopeus ja täsmällisyys Tibnorin kulmakiviä

Tibnor haluaa aina kehittää toimintaansa. Vuonna 2023 toteutettiin suuri asiakastyytyväisyyskysely, joka jatkuu vuonna 2024 kilpailukykyanalyysilla. 

Tibnor Oy toteutti viime vuonna asiakastyytyväisyyskyselyt teräspalvelukeskuksiensa toiminnoista ja asiakaspalvelusta. Tibnorilla on Suomessa kolme päävarastoa ja teräspalvelukeskusta, jotka sijaitsevat Seinäjoella, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä.
 
Kyselyssä tuotantopalvelut, tuotteet ja asiakaspalvelu arvioitiin pisteytyksellä 1-4 ja tämän lisäksi kysyttiin sitä, kuinka todennäköisesti suosittelisit Tibnoria yhteistyökumppaniksi asteikolla 1-10 asteikolla, nykyisen NPS-tason selvittämiseksi.
 
Iloksemme kaikkien palvelukeskusten NPS-luku oli yli 60, joka on erinomainen taso suhteutettuna toimialaan.
 
Kyselyn tuloksien mukaan asiakkaat arvottavat etenkin nopeutta ja toimitustäsmällisyyttä. Näiden osalta tulemme edelleen tekemään kehitystoimenpiteitä, joka päivä.
 
Tänä vuonna Tibnor Oy teettää kilpailukykyanalyysin, jonka toteuttaa ratkaisutoimisto Seedi Oy. Asiakaskyselyt ovat lähteneet nyt huhtikuussa ja tuloksia saadaan jo kevään aikana. 

Asiakastyytyväisyyskyselyt ja kilpailukykyanalyysi antavat arvokasta tietoa Tibnorin prosessien ja palvelukonseptien jatkokehitykselle. Kyselyjen pohjalta tehdyt toimenpiteet tulevat hyödyttämään asiakasyrityksiämme, kun parannamme entisestään palveluidemme kokonaisuutta läpi koko toimitusketjun aina tarjouskyselyistä terästen ja metallien toimittamiseen.

Kiitämme kaikkia kyselyyn osallistuneita.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.