text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor mukana Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa Oulussa toukokuussa 2024

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma järjestetään jälleen 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden asiantuntijoille ja päättäjille. Tapahtuma tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa.

Aukioloajat:

Keskiviikko 22.5. klo 9-17
Torstai 23.5. klo 9-16

Tapahtumapaikka:

Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 Oulu

Tibnorin osasto nro 730 

Ilmainen sisäänpääsy rekisteröitymällä kävijäksi tapahtumaan

Tibnor on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Osastollamme tapaat Tibnorin teräsasiantuntijoita, ja voit tutustua Tibnorin laajaan palveluvalikoimaan. Löydät meidät paikalta 730. 

Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman asiantuntijapuheenvuorot rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille: energia (mm. vety ja tuulivoima), vetytalous ja cleantech, LUMI-supertietokone, kyberturvallisuus, koneturvallisuuden standardit, kestävä kehitys, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kaivosteollisuus, kiertotalous, kunnossapito ja huoltovarmuus.

Edellisellä kerralla, vuonna 2022, messuilla vieraili yli 3350 teollisuuden asiantuntijaa ja päättäjää. Paikalla on 350 yritystä näytteilleasettajana.  Tapahtuma tarjoaa kahdessa päivässä ja yhdessä paikassa kaiken sen, mitä pohjoisen Suomen teollisuudenalasta tarvitsee tällä hetkellä tietää.

Rekisteröidy mukaan

Ilmainen sisäänpääsy rekisteröitymällä.

Rekisteröidy mukaan
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.