text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnorin Kilpailukyky-tutkimuksen tulokset

Toteutimme kevään aikana Tibnorin Kilpailukykyanalyysin yhdessä Ratkaisutoimisto Seedin kanssa.

Tutkimuksen keskeiset tulokset:

  1.  Asiakkaamme ovat hyvin halukkaita suosittelemaan meitä, koska saimme asiakkailta loistavan NPS-tuloksen, +36.
  2. Ilahduttavaa oli, että tutkimuksen perusteella suuri osa asiakkaistamme haluaa lisätä yhteistyötä kanssamme ja he kokevat, että meillä on kiinnostavaa tarjottavaa.
  3. Erittäin arvokasta meille oli myös asiakkaidemme rakentava palaute, josta saimme paljon työstettäviä aiheita tuleville kuukausille. Asiakkaamme kokevat tutkimuksen perusteella valikoimamme, laatumme ja toimitusaikamme kilpailukykyisinä. Tibnorin tuotteiden ja palveluiden oston helpottamisessa on kuitenkin vielä kehitettävää.

Lupauksemme tulosten pohjalta:

  1. Lupaamme parantaa aktiivisuuttamme entisestään asiakkaidemme suuntaan ja kertoa tarjonnastamme entistäkin paremmin.
  2. Lupaamme keskittyä laajan verkkokauppamme käytettävyyden parantamiseen, esimerkiksi toimittamalla tunnukset viipymättä ja parantamalla tuotteiden hakua.  

“Luottamus Tibnoria kohtaan on erinomaisella tasolla ja asiakkaiden halu yhteistyöhön on poikkeuksellisen vahvaa. Nämä muodostavat hyvän pohjan tulevaisuuden kehitykselle”, kommentoi tuloksia Ratkaisutoimisto Seedin projektijohtaja Johanna Parkkinen.

Saimme kyselyyn 352 vastausta, ja jokaista vastaajaa kohden istutimme yhden puun.

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.