text.skipToContent text.skipToNavigation

Vastuullinen liiketoiminta 

Luomme vastuullista liiketoimintaa kehittämällä jatkuvasti työmenetelmiämme lean-periaatteemme, ”SSAB One:n” avulla. Jatkuva kehittyminen tarkoittaa meille jatkuvaa oppimista, jokaisena päivänä.

Meidän on jatkuvasti parannettava toimintaamme pysyäksemme varteenotettavana toimijana asiakkaidemme, työntekijöidemme ja yhteiskunnan näkökulmista. Miten sitten pystymme varmistamaan sen? Kehitämme työskentelytapojamme lean-periaatteemme, "SSAB One:n” avulla. Työskentelemme saman periaatteen mukaisesti kaikissa tiimeissä ja kaikissa maissa varmistaaksemme Tibnorin kilpailukyvyn, vähentääksemme tuotannostamme syntyvää jätettä, tehostaaksemme työtapojamme ja prosessejamme sekä luodaksemme sitoutumista kaikkien työntekijöidemme keskuudessa. 

Kaikilla tiimeillämme kaikissa maissa on päivittäisiä tai viikoittaisia tapaamisia, joiden tavoitteena on hallita tiimien työkuormaa, havaita yhdessä poikkeamia sekä löytää kehittämiskohteita. Keskitymme myös ratkaisemaan ongelmia ja parantamaan jatkuvasti niin sanottua “normaalitilannetta”. Käytämme koko tiimin osaamista yhteiseksi parhaaksi. Näin saamme aikaan sitoutumista.

Pyrimme luomaan tehokkaita prosesseja ja samalla vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Keskitymme eniten päästöjemme vähentämiseen, kuljetustemme täyttöasteen nostamiseen, materiaalien hyödyntämiseen sekä energiankulutuksen ja jätteen vähentämiseen. Vaadimme, että kuljetuskumppaneidemme ajoneuvot ovat vähintään Euro 5 -päästöluokassa; näin vähennämme osaltamme CO2-päästöjä. 

Tehdään muutos yhdessä

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä luomme kestävämmän tulevaisuuden. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – tehdään yhdessä huomisesta hieman parempi.

Ota meihin yhteyttä
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.