text.skipToContent text.skipToNavigation

Vastuullinen tuotevalikoima

Olemme tietoisia tuotteidemme ja palveluidemme ympäristö- ja yhteiskuntavaikutuksista ja siksi keskitymme tekemään hankintamme mahdollisimman läheltä. Tarjoamme muun muassa SSAB:n edistyksellisiä lujateräksiä ja karkaistuja teräksiä, jotka ovat lujempia, kevyempiä ja kestävämpiä. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa SSAB-konsernia, joka on aloittanut kestävän kehityksen matkan, joka mullistaa teräksen koko elinkaaren valmistuksesta loppukäyttöön; 100 prosentin kierrätysasteella. Nykyään SSAB:n masuunien hiilidioksidipäästöt ovat 7% EU:n keskiarvoa pienemmät, mutta SSAB tähtää vieläkin parempaan. HYBRIT-projektin innovaatioiden kautta SSAB toimittaa fossiilivapaata terästä markkinoille jo vuonna 2026.

Tibnor toimii myös tiiviissä yhteistyössä muiden pohjoismaisten teräksentuottajien kanssa, joille kaikille on ominaista korkea laatu ja resursseja säästävät tuotantotavat. SSAB:n lisäksi Tibnorilla on vahvat suhteet Outokummun, Ovakon, Hydron, Celsan ja Duferco Dansteelin kanssa. 50–60% Tibnorin materiaaleista hankitaan pohjoismaisista tehtaista.

Tehdään muutos yhdessä

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä luomme kestävämmän tulevaisuuden. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – tehdään yhdessä huomisesta hieman parempi.

Ota meihin yhteyttä
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.