text.skipToContent text.skipToNavigation

Hyvinkään teräspalvelukeskus

Tibnor Hyvinkään teräspalvelukeskus on erikoistunut pitkien terästuotteiden, kuten tankojen, palkkien, ohutseinäputket ja rakenneputkien varastointiin ja esikäsittelyyn. Tarjoamme terästuotteita teollisuusyritysten tarpeisiin yli 30 vuoden kokemuksella!

Hyvinkään teräspalvelukeskus tarjoaa markkinoiden laajimman palvelu- ja materiaalivalikoiman pitkissä terästuotteissa. Toimipiste palvelee niin sahauksessa, porauksessa, laserleikkauksessa kuin sinkomaalauksessakin. Käytössä on laajat 42 000 neliötä käsittävät tilat sekä tuoreinta valmistusteknologiaa, jotka takaavat materiaalien korkealaatuisen esikäsittelyn. 

Noin 70 asiantuntevan ammattilaisen tiimi mahdollistaa lisäarvoa tuottavat ratkaisut yritysten tarpeisiin ja antaa niille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Lue lisää

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.