text.skipToContent text.skipToNavigation

Järvenpään teräspalvelukeskus

Tibnor Järvenpään teräspalvelukeskus on erikoistunut levy- ja nauhatuotteiden valmistukseen. Toimitamme ohutlevyt sekä rainat halutussa pituudessa ja leveydessä yli 30 vuoden kokemuksella!

Tibnor Järvenpäässä teemme raina- ja arkkileikkaukset, mekaaniset leikkaukset, uudelleenkelaukset juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käytössämme on korkealaatuista teknologiaa, minkä ansiosta tuotteiden valmistus on nopeaa ja tehokasta. 

Asiantunteva noin 70 hengen tiimimme varmistaa onnistuneen lopputuloksen ja antaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Tyylikkäissä 26 000 neliön tiloissamme hoidamme koko tuotantoprosessin saman katon alla. Ammattitaitoiset raina- ja arkkileikkaukset saavat aikaan selviä kustannussäästöjä tuotantomateriaaleissa, ja ovat näin ollen merkittävä osa kannattavaa liiketoimintaa. 

Kattavan varastotilamme ansiosta pystymme toimittamaan asiakkaillemme käyttövalmista materiaalia suurellakin volyymilla.

Lue lisää

Ota yhteyttä jo tänään

Me Tibnorilla haluamme olla merkittävä kumppani asiakkaillemme. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä!
Nopea tilaus
Toimitusvaihtoehdot
Valittu päivämäärä Osittainen toimitus mahdollinen


Kirjaudu sisään

Olen unohtanut salasanani.

Mukavaa, että haluat Tibnorin asiakkaaksi. Voidaksesi yritysasiakkaana käydä kauppaa kanssamme, tarvitset asiakasnumeron.

Hae asiakastiliä Tibnorilta.

*Huomioi, että Tibnor myy ainoastaan yritysasiakkaille eikä yksityishenkilöille. Ilman y-tunnusta olevia hakemuksia ei käsitellä.